ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

TETOIOYΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ


Ας πει κάποιος στους χωροφύλακες ότι δεν φοβηθήκαμε ούτε όταν μας βασάνιζαν ούτε όταν μας εκτελούσαν…



Οι χωροφύλακες κάποτε απλά έδερναν και εκτελούσαν τον κόσμο! 

Τώρα τον περνάνε και για ηλίθιο προσπαθώντας να τον κοροϊδέψουν! 
Γίνονται λαγοί της κυβέρνησης στην σκληρή καταστολή αυτών που αντιστέκονται στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας από τις τράπεζες μπουρδολογώντας για τις μνημονιακές πολιτικές!

Έτσι μετά την κατάπτυστη ανακοίνωση μιας Ένωσης Χωροφυλάκων που χαρακτήριζε «μπαχαλάκηδες» όσους αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας και ζητούσε την σκληρή τιμωρία τους, ήρθε νέα ανακοίνωση άλλης Ένωσης χωροφυλάκων που ζητάει ακριβώς τα ίδια πράγματα, πασπαλισμένη όμως με μπόλικη πονηριά για να χαϊδέψει τα αυτιά του λαού! 
Έτσι οι χωροφύλακες ενώ μιλούν για τις μνημονιακές πολιτικές που θα πετάξουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου στο δρόμο, ενώ μιλούν για το γεγονός ότι φορτώθηκε σ’ αυτούς το έργο του ξεσπιτώματος του κόσμου ενώ η κυβέρνηση παριστάνει την φιλολαϊκή κι ενώ πιστεύεις ότι θα καταλήξουν λέγοντας ότι αυτοί δεν πρόκειται να συμμετέχουν στην αθλιότητα της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας, καταλήγουν ότι δεν δημιουργήθηκε σκληρό νομοθετικό πλαίσιο για να τους προστατεύει όταν πάνε ν’ αρπάξουν τη λαϊκή κατοικία κι έτσι οι διαδηλωτές τους δέρνουν! 
Οι χωροφύλακες μάλιστα δεν αρκούνται στο παραπάνω αλλά δηλώνουν πως θα μηνύουν τους φυσικούς αυτουργούς των εναντίον τους επιθέσεων κατά τη διάρκεια του καθήκοντός τους να προστατεύσουν το ξεσπίτωμα λαϊκών οικογενειών όπως επίσης δηλώνουν πως θα μηνύουν και εκείνους που έστειλαν τις αστυνομικές δυνάμεις ως πρόβατα στη σφαγή!

Οι αξιολάτρευτοι και αξιαγάπητοι χωροφύλακες, τα όργανα της τάξης των τραπεζών, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών, δεν ζητούν να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί!
 Ζητούν να τους δοθεί κι άλλη εξουσία για να καταστείλουν σκληρά όποιον αντιδρά στους πλειστηριασμούς! 
Οι χωροφύλακες, οι οποίοι δεν είπαν κουβέντα όταν το καλοκαίρι του 2015 με πολιτικό πραξικόπημα ψηφιζόταν το τρίτο μνημόνιο κόντρα στην απόφαση του λαού στο δημοψήφισμα, ζητούν την εφαρμογή των αντιλαϊκών πολιτικών με φωτιά και σίδερο!

Η ανακοίνωση των χωροφυλάκων καταλήγει με την φράση «Αφού δεν μας σέβονται, ήρθε η ώρα να μας φοβηθούν»! 
Ας πληροφορήσει κάποιος τους χωροφύλακες, που νομίζουν ότι ο σεβασμός δεν κερδίζεται αλλά επιβάλλεται με νόμους και βία, ότι δεν πρόκειται να τους φοβηθούμε! 
Δεν τους φοβηθήκαμε ούτε στη Μακρόνησο, ούτε στη Γιούρα, ούτε στον Άη Στράτη, ούτε στους άλλους τόπους φυλακίσεων και εξορίας, δεν τους φοβηθήκαμε ούτε όταν μας βασάνιζαν, ούτε όταν μας εκπαραθύρωναν, ούτε όταν μας εκτελούσαν! 
Ας πει κάποιος στους χωροφύλακες που χωρίς ντροπή και τσίπα παρακινούν την κυβέρνηση να τους δώσει κι άλλη εξουσία για να τσακίσουν τον λαό ότι αυτός ο λαός δεν φοβάται και δεν προσκυνά, γι’ αυτό πρέπει να προσέχουν όταν τολμούν να τον απειλούν με τέτοιο χυδαίο τρόπο!