ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

--Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠ--


Τι είπε πριν μερικές μερες ο Τραμπ ; 
Να οπλοφορούν και οι καθηγητές στα σχολεία !
Η ...υλοποίηση της πρότασης στην είδηση εδώ !
--ΗΠΑ Πανικός σε Λύκειο της Τζόρτζια όταν καθηγητής ταμπουρώθηκε μέσα σε σχολική αίθουσα και πυροβόλησε όταν μια ομάδα μαθητών προσπάθησε να εισέλθει στην αίθουσα και «ο καθηγητής δεν επέτρεψε σε κανέναν να μπει»,
Ενας ένοπλος καθηγητής σε ένα Λύκειο στην πολιτεία της Τζόρτζια ταμπουρώθηκε μέσα σε μια άδεια από μαθητές σχολική αίθουσα και πυροβόλησε όταν ο διευθυντής του σχολείου προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, ανακοίνωσε η αστυνομία, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν σοβαρά τραυματίες.
Το περιστατικό συνέβη την ώρα του μεσημεριανού στο Λύκειο Ντάλτον, περίπου 145 χλμ βόρεια της Ατλάντας, πρωτεύουσας της Πολιτείας Τζόρτζια, δύο εβδομάδες μετά το μακελειό με 17 νεκρούς μαθητές και καθηγητές στο Λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας στη γειτονική Πολιτεία της Φλόριντας και τη μετέπειτα πρόταση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να οπλοφορεί το εκπαιδευτικό προσωπικό προκειμένου να μην επαναληφθούν αντίστοιχες σφαγές.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντάλτον δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σχολείο βρήκαν τον καθηγητή ταμπουρωμένο μέσα σε μια σχολική αίθουσα και τον συνέλαβαν, περίπου 30 με 45 λεπτά αργότερα, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο.
 Το συμβάν ξεκίνησε όταν μια ομάδα μαθητών προσπάθησε να εισέλθει στην αίθουσα και «ο καθηγητής δεν επέτρεψε σε κανέναν να μπει», σημείωσε. 
Όταν έφτασε ο διευθυντής και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα με ένα κλειδί, τότε ακούστηκε ένας μόνο πυροβολισμός μέσα από την αίθουσα.
Οι μαθητές του Λυκείου, στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι περίπου 2.000, μεταφέρθηκαν σε ένα κοντινό συνεδριακό κέντρο, σύμφωνα με τις αρχές.
Οι μαθητές του Λυκείου στο κοντινό συνεδριακό κέντρο