ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ !!


''Ο Γιάννης Ζέρβας ήταν εργαζόμενος του Δήμου''
Από τον Πατρινό και υποψήφιο με την ''Λαϊκή Συσπείρωση'' Στέλιο Παλαρμά
Ο Γιάννης Ζέρβας ήταν εργαζόμενος του Δήμου. Χειριστής σκαφτικών μηχανημάτων. 

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι εργασίες στο πάρκο ο Γιάννης πήγαινε εκεί από νωρίς το πρωί και έφευγε αργά το απόγευμα. Ποτέ δεν ζήτησε υπερωρίες. 
Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος ανησυχούσαν για τον Γιάννη. Τότε εκεί υπήρχαν βουνά από σκουπίδια, μπάζα και λάσπες. Πήγαιναν εκεί και έβλεπαν τον Γιάννη στις 7 το απόγευμα να κοιτάει με ευχαρίστηση τον χώρο που διαμόρφωνε. Ο Γιάννης έφυγε από κοντά μας πριν από ένα χρόνο και σήμερα ήταν το μνημόσυνό του.
Να λοιπόν ποιοι έφτιαξαν το Νότιο Πάρκο: οι εργαζόμενοι του Δήμου.



 Με ελάχιστα χρήματα, χωρίς εργολάβους και πανάκριβες μελέτες.
Οι εργαζόμενοι μπήκαν στη μάχη της διαμόρφωσης του χώρου μετά την πολιτική απόφαση της Δημοτικής Αρχής ότι εδώ θα γίνει πάρκο και όχι πάρκινγκ για κοντέινερ παρακάμπτοντας τους νόμους και τη γραφειοκρατία.
Είχαν πλήρη κάλυψη οι εργαζόμενοι, όταν στον χώρο πήγαινε η αστυνομία και το λιμενικό αμέσως κατέφθαναν ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι για να «εισπράξουν» αυτοί τις μηνύσεις.
Πού ήταν εκείνη την περίοδο ο αντιπεριφερειάρχης Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ρώρος, ο πρώην βουλευτής Παπαδημάτος, ο βουλευτής Νικολόπουλος και κάποιοι άλλοι;
Μια κουβέντα συμπαράστασης είπαν;
 Όχι, για τη Δ.Α. αλλά για τους εργαζόμενους.
Και τώρα όλοι αυτοί που αυτοχαρακτηρίζονται αυτοδιοικητικοί, ανεξάρτητοι, τι κάνουν; 
Μόνο μικροπολιτική και προσπαθούν να πείσουν τον λαό της Πάτρας να μην πιστεύει στα μάτια του.
Ο λαός της Πάτρας όμως και μάτια έχει και κρίση, και θα απαντήσει στις εκλογές δίνοντας από τον πρώτο γύρο τη δυνατότητα στη Λαϊκή Συσπείρωση να συνεχίσει το έργο της!!!!