ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΟΥ -ΕΡΩΤΑ...


Πολιτισμικά δρώμενα του έρωτα στην Σουηδία.
Επειδή πολλά έχετε ακούσει για την Σουηδία και σαυτόν τον τομέα, γι αυτόν κι αν δεν έχετε ακούσει, σας βάζω τα στοιχεία για να γνωρίζετε την πραγματικότητα.
Πόσο συχνά κάνετε σέξ ήταν το ερώτημα της έρευνας της Σουηδικής τηλεόρασης με 1020 συμμετέχοντες. 


Από τις απαντήσεις κρατάω μόνο το ΠΟΤΕ’ και το ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Το ΔΕΝ ΞΕΡΩ μια εντύπωση μου έκανε..
Κάθε μέρα 0% - Πάνω από μία φορά την εβδομάδα 11%
Μία φορά την εβδομάδα 20% - Μια φορά στις 2 εβδομάδες 11%
Μια φορά τον μήνα 12% - Μιά φορά στους 2 μήνες 5%
Μιά φορά στους 6 μήνες 4% - Μιά φορά τον χρόνο 2%
Πιό σπάνια από μια φορά τον χρόνο 10%
ΠΟΤΕ 10%- ΔΕΝ ΞΕΡΩ 2%
Δεν απαντώ 11%
-Στο σημαντικότερο ερώτημα τι θα διάλεγες αν έπρεπε να μείνεις χωρίς σεξ ή χωρίς κινητό για ένα 6μηνο το 45% απαντάει χωρίς σεξ και το 36% χωρίς κινητό.
Λογικό ακούγεται! 
Το κινητό το αρπάζεις όποτε θέλεις χωρίς να ρωτάς, να προετοιμάζεσαι, να πίνεις κάνα ποτό, να του συζητάς, να το ψήνεις και ούτε πλύσιμο, ούτε αρώματα θέλει...Ταιριάζει και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της έρευνας.
ΥΣ. Ο τυφώνας πέρασε χωρίς μεγάλες απώλειες. Είμαστε στην θέση μας ακόμη. Χτύπησε πιο βόρεια. 400 σπίτια χωρις ρεύμα, ένα τραίνο δεν έφυγε, ένα σχολείο έκλεισε. 
Καμιά επίπτωση στα αποτελέσματα της παραπάνω έρευνας..
ΥΣ 2. Εδώ η άλλη μιλάει στο χέρι της.
 Τι χαΐρι να δεις..

Πάνος Αλεπλιώτης


Πάνος Αλεπλιώτης μπερδεμένος.
Η ταξική ισότητα στην πράξη!
Το 2016 σε γιορτή προσωπικού κάπου στον νότο ο Διευθυντής άπλωσε το χέρι του και χούφτωσε την διπλανή του 32χρονών, που έκανε πρακτική, έτσι λίγο .. στο μπούτι. Αυτή έγινε αμέσως metoo, δεν τούδωσε μια σφαλιάρα, αλλά τον έστειλε στο δικαστήριο για σεξουαλική παρενόχληση. Καταδικάστηκε σε πρόστιμο ο.. χούφτας. Προσέφυγε στα ανώτερα δικαστήρια όμως και να η δικαίωση το 2019. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Σουηδίας καταλήγει πως: δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση το χούφτωμα όταν δεν αφορά γεννητικά όργανα. Δεν υποδηλώνει σεξουαλική ενέργεια το χούφτωμα του μπουτιού. Πρέπει να υπάρχουν αντικειμενικοί παράγοντες, λέει. Αφού το έκανε μπροστά σε κόσμο δεν είναι σεξουαλική κίνηση. Όπως λέμε, αχ βρε άτιμο, και τσιμπάμε ένα παιδάκι στο μάγουλο; Έτσι, κιας είναι 32 και γυναίκα, εσύ διευθυντής και αυτή πρακτικάντισσα και το μάγουλο είναι μπούτι. Είναι χαριτωμενιά και όχι σεξουαλικό. Το πως το κατάλαβε η... χουφτωθείσα που την χούφτωσε μέσα στην γιορτή και μπροστά σε όλους, δεν είναι σημαντικό καταλήγει η απόφαση. 
Αυτό έλειπε κοτζαμάν διευθυντής να μην μπορεί να χουφτώσει μια που κάνει πρακτική και μετά θα θέλει και πρόσληψη.
Έλεος πια.. 👌😁