ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΥΡΙΟ (6.00 μμ - ΕΑΠ).

Τι (δεν) θα δούμε αύριο ;
Ο δημόσιος απολογισμός της δημοτικής Αρχής (θα γίνει αύριο στις 6.00 μμ στο κλειστό της ΕΑΠ) πραγματοποιείται την κατάλληλη χρονική στιγμή. Τώρα που ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος είναι ώρα να σταματήσει και ο φαρισαισμός. Η εικόνα των έργων θα ΄΄μιλήσει΄΄ από μόνη της.
Εκεί θα φανεί η αλήθεια και το ψέμα. Θα φανεί ποιοι δούλεψαν για την πόλη και ποιοι κορόιδευαν για δεκαετίες .
Η σύγκριση αναπόφευκτη . Τα στοιχεία αμείλικτα. Η πραγματικότητα χωρίς φτιασίδωμα.
Αύριο, ενώπιον λαού, θα δοθεί απάντηση σε όλους εκείνους που αμφισβητούν, συκοφαντούν, μηδενίζουν το τεράστιο έργο που έγινε σε μία μόνο θητεία από τη δημοτική Αρχή Πελετίδη.
Εκεί θα δούμε αν ΄΄μπορούμε να θυμηθούμε κάτι άλλο εκτός από το Νότιο Πάρκο΄΄…
Εκεί θα δούμε εάν αυτή η δημοτική Αρχή δούλεψε για τις ανάγκες των λαικών στρωμάτων ή για τα συμφέροντα.
Φυσικά, η αυριανή συγκέντρωση δεν θα θυμίζει σε τίποτα Χολιγουντιανή παραγωγή, ο Πελετίδης δεν θα κάνει τον σόουμαν πάνω σε πασαρέλα ούτε θα διαφημίζει τον οίκο μόδας για το κουστούμι του, όπως πρόσφατα είδαμε σε αντίστοιχη πολιτική εκδήλωση.
Δεν θα δούμε να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις οι χορηγοί, ούτε με την ομιλία του ο δήμαρχος θα κάνει εμπόριο ελπίδας περιπαίζοντας χιλιάδες άνεργους ! 
Δεν θα υποσχεθεί τον…ουρανό με τ΄άστρα, δεν θα είναι ΄΄φρου φρου κι αρώματα΄΄ ούτε θα συκοφαντήσει τους πολιτικούς αντιπάλους του με ψεύτικες ή παραποιημένες εικόνες.
Αντιθέτως, αύριο, θα δούμε και θα ακούσουμε την αλήθεια με το όνομά της.
Θα δούμε πως κατάφερε η πόλη να εξασφαλίσει για έργα περισσότερα από 200.000.000 ευρώ, πως δρομολογήθηκαν αναγκαία έργα (νέο δίκτυο αποχέτευσης μήκους 90 χιλιομέτρων ( υλοποιείται και είναι σε εξέλιξη), νέο δίκτυο ύδρευσης, ανάπλαση σε Άνω - Κάτω Πόλη, κατασκευή νέων σχολείων, κατασκευή νέων δρόμων, πεζοδρομίων, πλατειών, αναστήλωση ιστορικών δημοτικών κτιρίων, ανάπλαση συνοικιών κλπ).
Θα δούμε πως αξιοποιήθηκαν κοινόχρηστοι χώροι με τη δημιουργία πάρκων και άλλων χώρων πρασίνου, το απίστευτο έργο που επιτελέστηκε στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, στις σχολικές μονάδες, στους παιδικούς σταθμούς, στις παιδικές κατασκηνώσεις, συνολικά στον κοινωνικό τομέα με τις απαλλαγές, τις παροχές, την αλληλεγγύη στους οικονομικά ασθενέστερους.
Θα δούμε πως κατακτήθηκαν διεκδικήσεις δεκαετιών (θαλάσσιο μέτωπο, πλήρη υπογειοποίηση τρένου, Νότιο Πάρκο, Κόκκινος Μύλος, Πλατανόδασος, σχολεία Μανιακείου κλπ). Θα ακούσουμε τι επιδιώκουν οι δυνάμεις της συντήρησης με το φράγμα του Πείρου, ακόμα και με την έλευση υγροποιημένου φυσικού αερίου στην πόλη.
Κυρίως σε αυτή τη συγκέντρωση πρέπει να ακουστεί δυνατά η μεθόδευση του πολιτικού κατεστημένου να ανατρέψει τη δημοτική Αρχή Πελετίδη και να γίνει ο δήμος λάφυρο στα χέρια μιας επιχειρηματικής ελίτ, με τη συνένωση όλων των πολιτικών δυνάμεων του μνημονιακού τόξου.
Πολλά έχει να πει αύριο ο Πελετίδης στο λαό της Πάτρας. Και αναμένεται να τα πει με καυστικό τρόπο γιατί, όπως λέει και ο ποιητής ΄΄σαν πρόκες να καρφώνονται οι λέξεις να μην τις παίρνει ο άνεμος΄΄…
ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
Σήμερα το απόγευμα, στις 6.00μμ, στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ θα γίνει απολογισμός του έργου της δημοτικής Αρχής.
Θα μιλήσει ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.
Το μήνυμα της αποψινής συγκέντρωσης πρέπει να είναι – και θα είναι – ηχηρό.
Πρωτίστως θα είναι μήνυμα για το μέτωπο εκφραστών της αστικής τάξης που επιχειρεί να αλλοιώσει με βρώμικα μέσα τη βούληση της πλειοψηφίας του πατραϊκού λαού.
Πρέπει να πάρουν το μήνυμα ότι απαίτηση του λαού ήταν και είναι να παραμείνει ο δήμος μετερίζι αγωνιστικών διεκδικήσεων για να καλυτερεύσει την καθημερινότητά του.
Να παραμείνει αποκούμπι των λαϊκών δυνάμεων που υποφέρουν από τη βαρβαρότητα της πολιτικής των μνημονίων και να μη γίνει λάφυρο στα χέρια μιας οικονομικής ελίτ που επιδιώκει να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα.
Πρέπει να δοθεί απάντηση και στα αφεντικά των τοπικών μίντια που με προκλητικό τρόπο αποκλείουν από τη δημοσιότητα τη Λαική Συσπείρωση, τη δημοτική Αρχή, το Δήμαρχο.
Σε όλους τους παραπάνω πρέπει να ακουστεί δυνατά ότι:
Η ΠΑΤΡΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.
Από αυτή τη μάχη που ξεκίνησε δεν πρέπει να λείψει κανείς !
Στο τέλος θα νικήσει ο λαός και πάλι !