ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΙΚΕΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ-ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ: 16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ !!

Ο ανθός της νεολαίας που ξέρει να αγωνίζεται και ξέρει και να τραγουδάει!








Οι αγώνες φέρνουν νίκες! Κάτω από την πίεση των κινητοποιήσεων, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι στο επικείμενο νομοσχέδιο δεν θα περιλαμβάνεται η διάταξη που αλλάζει τη λειτουργία και φυσιογνωμία των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ! 
Όλοι εμείς οι μαθητές που από την αρχή της χρονιάς:
● αγωνιζόμαστε για ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει, που με τους αγώνες μας έχουμε στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση να μην τολμήσει να καταθέσει το απαράδεκτο νομοσχέδιό της, που κάνει ακόμα πιο εξοντωτικό το σχολείο.
● που στις 29 Οκτώβρη πλημμυρίσαμε τους δρόμους της χώρας οργανώνοντας μαθητικές πορείες σε πάνω από 50 πόλεις και συνεχίζουμε με δράσεις σε όλη την Ελλάδα.
● δεν καθόμαστε στ’ αυγά μας, αλλά αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε όσα μας αξίζουν και μας στερούν, κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης που συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με τις προηγούμενες και μαζί με τους συνεργάτες τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αλλού χτυπάνε το δικαίωμά μας στη μόρφωση και τη ζωή με δικαιώματα…
● με τη δράση μας απομονώνουμε τους φασίστες, τις σάπιες ιδέες τους και το ρατσιστικό τους δηλητήριο.
● που καταφέραμε να πιέσουμε την κυβέρνηση και να πάρει πίσω την απαράδεκτη διάταξη για τα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία...
…ήρθε η ώρα να συναντηθούμε, να συντονιστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες για το πώς θα συνεχίσουμε τον μεγάλο δίκαιο αγώνα μας, πώς θα τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό και μαζικό!
16 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!
Επιστρέφουμε στην κυβέρνηση το απαράδεκτο νομοσχέδιο της! Ούτε να σκεφτεί να το καταθέσει! 
Παλεύουμε για σχολείο που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει!!!