ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟI -Μετά την Ελλάδα και την Ισπανία, ΤΩΡΑ και στη ΙΤΑΛΙΑ ?!!

Νοικοκύρη μου -ΘΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ;;
*******
-Ωμή καταστολή και βια του ΙΤΑΛΙΚΟΥ αστικού κράτους για να πετάξουν στον δρόμο 70χρονη! 

Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα της κρίσης. Ο καπιταλισμός δείχνει παντού το απαίσιο πρόσωπό του, κουρελιάζοντας τις ζωές των ανθρώπων.
Konstantinos Mpourxas:
Χθες

Ωμή καταστολή και βια του ΙΤΑΛΙΚΟΥ αστικού κράτους για να πετάξουν στον δρόμο 70χρονη! 
Η βαρβαρότητα του καπιταλισμού σ΄ολη της τη μεγαλοπρέπεια !

Ανακοίνωση - καταγγελία από το ΠΑΜΕ 
Ωμή κρατική βία ενάντια στη λαϊκή οικογένεια, που μαστίζεται από στερήσεις, ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας, αυτήν τη φορά στην Ιταλία, όπου δυνάμεις καταστολής «ανέλαβαν δράση» προχτές για να προχωρήσει ανεμπόδιστα η έξωση μιας ηλικιωμένης από το σπίτι της, λόγω οφειλών.
Την εξέλιξη καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση εργαζομένων και συνδικαλιστών που συνελήφθησαν στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν την ηλικιωμένη.
Με την ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ «καταγγέλλει την καταστολή και τη βία των ιταλικών αρχών εναντίον φτωχόκοσμου που αγωνίζεται για την υπεράσπιση των σπιτιών του». Οπως εξηγεί, «οι ιταλικές αρχές στη Ρώμη πέταξαν έξω από το σπίτι της μια 70χρονη γυναίκα, λόγω οφειλών. Στην προσπάθεια του κόσμου και συνδικαλιστών του συνδικάτου USB (σ.σ. Ενωση Συνδικάτων Βάσης) να υπερασπιστούν το σπίτι της γυναίκας, οι Αρχές απάντησαν με χρήση ΜΑΤ και χημικών. Συνελήφθησαν 4 άτομα, 2 από τα οποία είναι στελέχη της USB. Ταυτόχρονα, η τοπική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στη γειτονιά για να συλλάβει όσους συμμετείχαν στην κινητοποίηση υπεράσπισης της ηλικιωμένης γυναίκας.
Με τις καθημερινές διώξεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εναντίον όποιου αντιστέκεται στους πλειστηριασμούς, είναι σα να βλέπουμε εικόνες από το κοντινό μας μέλλον.
Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της Ιταλίας και τη συνδικαλιστική οργάνωση USB στον αγώνα τους για την υπεράσπιση των σπιτιών του φτωχού λαού.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων».