ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ?!! --ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ !!

Ρεπορτερ:
Η πολιτική κατήχηση σε 10χρονα
επιτρέπεται όταν είναι για την Ε.Ε.
• Απαγορεύονται όμως οι αφίσες έξω από σχολεία, που προσκαλούν σε φεστιβάλ νεολαίας
Η πλύση εγκεφάλου, για να είναι επιτυχής και να αποδώσει καρπούς στο μέλλον, πρέπει να γίνεται από τα …γεννοφάσκια .
Αυτό για το σύστημα είναι κανόνας απαράβατος, ο οποίος τηρείται με ευλάβεια όταν πρόκειται να μυηθούν μικρά παιδιά στις πολιτικές που πρεσβεύει το Διευθυντήριο της Ευρωπαικής Ένωσης.
Προκειμένου να υπάρξει εξωραισμός ή και αγιοποίηση της Ε.Ε. διοργανώνονται και μαθήματα πολιτικής κατήχησης από επίσημους προπαγανδιστές του Ευρωκοινοβουλίου.
Τέτοιο σεμινάριο έγινε πριν από καιρό και στην Πάτρα και διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας . Συμμετείχαν μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού και της Α’ Γυμνασίου από σχολεία της Περιφέρειας.
Ποιο ήταν το θέμα της συνεδρίασης ;
"Η Άνοδος του Ευρωσκεπτικισμού στην Ε.Ε.".
Θα αναρωτηθείτε: Και τι κατάλαβαν 10 χρονα πιτσιρίκια όταν άκουγαν για τον ευρωσκεπτικισμό ;
Ουδεμία σημασία έχει τι (δεν) κατάλαβαν. Είπαμε, το πιπίλισμα μυαλού πρέπει να γίνεται από την κούνια !
Ενδιαφέρον έχουν και οι οδηγίες που έδιναν οι καθοδηγητές στα παιδάκια, στα οποία ανέφεραν ότι "οι ευρωσκεπτικιστές διαφωνούν με την προσπάθεια επέκτασης της Ευρώπης", ότι "άλλοι διαφωνούν με τη σημερινή της μορφή και άλλοι ζητούν τη διάλυσή της".
Φυσικά τους ενημέρωσαν ότι η Ε.Ε. δημιουργήθηκε για να ευημερήσουν οι λαοί της Ευρώπης, να ζήσουν σ΄ένα κόσμο καλύτερο, χωρία ανεργία, φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά (τα πέτυχαν όλα αυτά και προκόψαμε…).
Διαβάζοντας σχετική διαδικτυακή ανάρτηση της Περιφέρειας, πήγε το μυαλό μας στην προ ημερών δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Γρ.Αλεξόπουλος, όταν είδε έξω από σχολείο δύο αφίσες της ΚΝΕ που αναφέρονταν στο Φεστιβάλ και οργίστηκε για την "κομματική προπαγάνδα έξω από σχολείο".
Προφανώς , δεν έχει πρόβλημα με την πολιτική προπαγάνδα όταν αυτή γίνεται μέσα στα σχολεία με διοργανώτρια την Περιφέρεια και μάλιστα σε μαθητές του Δημοτικού!

Ενοχλείται μόνο όταν βλέπει αφίσες της ΚΝΕ …