ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Ερη Ριτσου: ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ!





Ερη Ριτσου:

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ!

(Επειδή πολλή κουβέντα έγινε στο προηγούμενο ποστ μου και επειδή φανατικά πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να πεισθεί και όχι να αναγκαστεί, γράφω τούτο που δεν απευθύνεται στους ηλίθιους με τα τσιπ και τα DNA αλλά στους ανθρώπους που έχουν αμφιβολίες σχετικά με τη χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, και από αυτούς ζητώ να σκεφτούν.)
Ξέρουμε πως τα εμβόλια βρίσκονται ακόμα σε πειραματική φάση και στο μέτρο που προχωρούν οι εμβολιασμοί αποκτούνται και επιπλέον δεδομένα.
Ξέρουμε πως, όντας χωρίς δοκιμές σε βάθος χρόνου, βαδίζουμε σε αχαρτογράφητες περιοχές και μαθαίνουμε παθαίνοντας.
Ξέρουμε πως γνωρίζουμε λίγα πράγματα και η έλλειψη γνώσης, απολύτως φυσιολογικά, φοβίζει.
Ξέρουμε όμως πως – για τους όποιους λόγους κερδοφορίας- η έμφαση έχει δοθεί στα εμβόλια και όχι στην θεραπεία βάσει θεραπευτικής αγωγής, που έχει μείνει πολύ πίσω. (Φαντάζομαι πως κανένας δεν υποθέτει πως θα έχει τη θεραπευτική αγωγή του Τραμπ ή του Ιερώνυμου και πως αν νοσήσει θα τη βγάλει με ένα τριήμερο στο νοσοκομείο.) Κατά συνέπεια ο εμβολιασμός είναι η μόνη μας θωράκιση.
Ξέρουμε επίσης πως ακριβώς όπως κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στον εμβολισμό του, κατά τον ίδιο τρόπο αντιδρά διαφορετικά από τη στιγμή που θα βρεθεί θετικός στον ιό.
Άλλοι το περνάνε χωρίς συμπτώματα, άλλοι με ελαφρά συμπτώματα, π.χ. πόνους στα κόκαλα,
άλλοι με σοβαρότερα συμπτώματα, π.χ. δυσκολίες στην αναπνοή και άλλοι με ακόμα πιο σοβαρά που χρήζουν νοσηλείας.
Ξέρουμε φυσικά, από την πρώτη στιγμή, πως το ΕΣΥ έχει αφεθεί στη μοίρα του και πως γιατροί και νοσηλευτές, λειτουργώντας μέσα σε συνθήκες δύσκολες και με ελλείψεις τρομακτικές σε προσωπικό και υλικοτεχνική βάση, έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα όριά τους.

Θα ήθελα λοιπόν να σκεφτούν όλοι όσοι έχουν τις αμφιβολίες τους,
τι πιθανότητες έχουν σε περίπτωση που βρεθούν θετικοί να είναι ασυμπτωματικοί ή να έχουν ελαφρά συμπτώματα.
Θα ήθελα να σκεφτούν τι πιθανότητες έχουν αν νοσήσουν σοβαρότερα να μπουν σε ΜΕΘ
και τέλος τι πιθανότητες έχουν να βγουν από τη ΜΕΘ αν μπουν, και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο οργανισμός τους αν καταφέρουν να βγουν. (Πληροφόρηση επί των θεμάτων αυτών διαθέτουμε μπόλικη.)

Αφού σκεφτούν τα παραπάνω, ακόμα κι αν δεν τους καίγεται καρφί για το κοινό καλό, ας επικεντρωθούν στη δική τους προστασία, ζυγίζοντας τις πιθανότητες που έχουν να τη σκαπουλάρουν αν –μέσα στις δεδομένες συνθήκες υγείας της χώρας μας- προσβληθούν από τον ιό.

Τέλος ας σκεφτούν, όσοι βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτόν τον φόβο, τι πιθανότητες έχουν να πάθουν θρόμβωση εμβολιαζόμενοι και τι πιθανότητες έχουν να τα τινάξουν από Covid αν δεν εμβολιαστούν.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4090623064353828&id=100002185237867