ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ


Οταν τα ταλιμπανια, εκπαιδευμενα και εξοπλισμενα απο την CIA, ανατιναζαν λαξευμενους στο βραχο Βουδες χιλιετιας και βαλε, ξυνομασταν "και τι μας νοιαζει"... 
Μετα μας εσκασε η 11/9 και ξαφνικα "μας ενοιαξε" πως ηταν αγριανθρωποι.
Οταν ο ISIS, ποικιλως τροφοδοτουμενος απο την Δυση και περιξ αφενταδες για λογιων λογιων σκοπους αλλα με κεντρικο σκοπο την διαταραξη του τελευταιου 1/3 του γεωστρατηγικου "τοξου" με την εκβολη του στην Μεσογειο ωστε να πεσει στα χερια του New American Century, κατεστρεφε συστηματικα και μεχρι τελευταιας πετρας την πανεμορφη Παλμυρα, ήταν απλα μια δεκαετια μετα. 

Οταν γκωσαμε στο προσφυγικο ξαφνικα "μας ενοιαξε" πως ηταν αγριανθρωποι.
Οχι κυριοι, ο θρησκευτικος φανατισμος δεν ειναι α λα καρτ, ποτε μας συμφερει και ποτε μας πειραζει. 
Ο θρησκευτικος φανατισμος ηταν και ειναι δηλητηριο και τροχοπεδη για την ανθρωποτητα - χωρις προυποθεσεις και redeeming factors. 
Και οταν ταχα ανθρωποι της διανοησης - my ass! - πετανε ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΙΕΣ τυπου "2η αλωση" και "θα δακρυσουν τα ψηφιδωτα" ως αντιδραση στον θρησκευτικο φανατισμο που πουλαει στα δικα του προβατα ο νεοσουλτανος δεν μου γυρνουν απλα τα αντερα απο την αηδια. 
Με πιανει μια απελπισια, πως αν αυτα τα καλοταισμενα απο το συστημα ΡΕΤΑΛΙΑ ειναι το καλυτερο που εχουμε να επιδειξουμε... δεν υπαρχει καμια ελπιδα για τις μαζες απο κατω.

Συνελθετε λοιπον. 

Ειναι θεμα αλλοιωσης και καταστροφης ενος μνημειου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, οχι ιδιοκτησιακο προβλημα κανενος. 
Η λογικη του δικου μου και του δικου σου ειναι ακραια προβληματικη στην ριζα της. 
Εκτος και συμφωνειτε πως σωστα κατακαηκαν, γκρεμιστηκαν και κομματιαστηκαν οι αρχαιοι μας ναοι και τα μαρμαρα τους εγιναν τοιχοι και φεροντα στοιχεια χριστιανικων ναων αλλα οχι να αλλαξει χρηση (ξανα) απο μουσειο σε τζαμι η Αγια Σοφια. 
Τοτε οχι μονο πατε με την λογικη της "ιδιοκτησιας" αλλα ειστε και σε πληρη συγχυση μιας και σιγουρα - σε ακραια αντιφαση με τον εαυτο σας - ειστε και περηφανοι για τους αρχαιους προγονους. 
Τοτε δεν εχω κατι να σας πω, δεν σωζεται το μυαλουδακι σας...

Gerasimos Grammatikopoulos

*****


              Όταν η ιστορία δεν διδάσκει!!!
Οι Φίλοι μας, φωνάζουν από το πρωί
τα κανάλια των εφοπλιστών τα οποία ξέθαψαν τον μαρμαρωμένο βασιλιά και έψαλλαν το "τη υπερμαχω" καμιά δεκαριά φορές, οι Γάλλοι είναι συμπαραστάτες μας στην απαράδεκτο κίνηση του Ερντογάν να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί.
Και μας γύρισαν 100 χρόνια πίσω στην Μικρασιατική καταστροφή του '22, τότε που τάιζαν το λαό μας οι "φίλοι μας" οι Γάλλοι με την μεγάλη ιδέα και έδιναν εντολή στο πειθήνιο όργανο τους τον "Εθνάρχη " Βενιζέλο να στείλει τα παιδιά του λαού μας να αφήσουν τα κόκκαλα τους στην Αλμυρά έρημο και στον Σαγγάριο για τα πετρέλαια της Μοσούλης, που τότε ήταν στην Οθωμανική αυτοκρατορία.

Και μετά όταν τα βρήκαν με τον Κεμάλ άφησαν στο τουρκικό μαχαίρι και στο ξεριζωμό τον ελληνικό πληθυσμό της Μ. Ασίας.
Έτσι και σήμερα είναι μαζί μας και φίλοι μας οι Γάλλοι αντίπαλοι του Ερντογάν, όχι γιατί σέβονται την ιστορία μας αλλά γιατί θέλουν να βάλλουν πόδι
με την πετρελαϊκή τους εταιρεία total στα πετρέλαια του Αιγαίου και της Λιβύης.
Θέλουν και πάλι το αίμα των παιδιών μας για να διώξουν το τουρκικό γεωτρύπανο από το Αιγαίο και απο την "γαλάζια πατρίδα" των Τούρκων και να κάνουν αυτοί τις γεωτρήσεις.
Φίλους, οι ιμπεριαλιστές, οι φονιάδεςτων λαών, οι Έμποροι των Εθνώνδεν έχουν, έχουν μόνο συμφέροντακαι γιαυτα παλεύουν ,σύμφωνα με την ιστορία!!!


Δες ακόμα:  ΤΟ ΚΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ