ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

20 λόγοι για το #ακαταδίωκτο τους. Του Ger. Grammatikopouloυ

 Ακαταδίωκτον, το

Αγαπούλες γιατί #ακαταδίωκτο; Τώρα που ξεβράστηκαν τα #πρακτικά και προφανώς έχει γυρίσει τούμπα το αεράκι;

Ακαταδίωκτα λοιπόν:
- η μασκαράτα με τις μάσκες αντί για την ειλικρίνεια της έλλειψης αρχικά και κατόπιν της χρησιμότητας άπαξ και υπήρξε διάθεση που τόσο τάισε την ΨΕΚΑ.
- η αυτάρεσκη υπεροψία του πρόωρου “νενικήκαμεν” μετά το πρώτο κύμα χωρίς ίχνος ψύχραιμης ανάλυσης των πραγματικών παραγόντων και που οδήγησε τελικά στο άγριο μπαράζ από χαστούκια που τρώμε 6 μήνες τώρα.
- το 8μηνο νυχτερινό κλειδαμπάρωμα που στόχο είχε την δυσφορία των πολιτών ώστε να μην ασχοληθούν με τις ελλείψεις και αμέλειες
- το 6μηνο ΜΗ-lockdown μηδενισμού κοινωνικού χρόνου αλλά “μη ενόχλησης” των “παραγωγικών διαδικασιών”
- το ένζυμο στις μύτες των παιδιών που γέλαγαν και τα πλακάκια στις σχολικές αίθουσες
- το διάγραμμα που εξηγούσε την έκθεση κινδύνου 15 > 25 μαθητές
- το “δεν κολλάει στα σχολεία” που έχουμε και το κράζουμε από τον Σεπτέμβρη φο φακς σέηκ
- το “δεν κολλάει στα λεωφορεία” που είναι αυταπόδεικτα ηλιθιώδες
- το αλγοριθμικό (ερ)EVA(ος) της TUIριστικής διασποράς που σκοπεύουν – ω φρίκη! - να επαναλάβουν και φέτος
- το ανύπαρκτο δίκτυο test – trace – isolate 14 μήνες μετά
- το έξτρα ελληνικό νούμερο κλόουν στο θέμα του εμβολιασμού στο πανευρωπαϊκό τσίρκο της Κομισιόν
- το “όλα τα εμβόλια ίδια είναι” με την σκόπιμη διάκριση “δικών μας” και “πλεμπαίων”
- το callcenter του ΕΟΔΥ από ανειδίκευτους νέους και νέες που ακολουθώντας flowcharts στην οθόνη τους – όποτε τέλος πάντων απαντούσαν – έπειθαν ασθενείς να πεθάνουν ησύχως σπίτι τους και να μην ενοχλούν.
- το παραμύθι με τις κορδέλες σε κλίνες ΜΕΘ που υπήρξαν μαγικές εικόνες, χωρίς προσωπικό, χωρίς υποστήριξη
- το φιάσκο της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας του 2ου κύματος παρά τις προειδοποιήσεις από τα λύματα αλλά και την επιδημιολογική εικόνα – ένα μήνα παρακαλάγαμε να κάνουν κάτι και μας είχαν στην γείωση.
- το “μονοθεματικό ΕΣΥ” που μπλοκάρισε 80% τακτικών χειρουργείων και το σύνολο σχεδόν της τακτικής παρακολούθησης άλλων νοσημάτων με τεράστια βλάβη στην Δημόσια Υγεία που δεν έχουμε δει ακόμα, γιατί αντί να στηθούν ανεξάρτητες νοσηλευτικές μονάδες Covid “κοβιδιάσανε” τα 3οβάθμια και τα πανεπιστημιακά ενώ στις μεγάλες πόλεις υπήρχε η δυνατότητα με ντουβάρια που προϋπήρχαν και οι ίδιες πολιτικές επιλογές είχαν ερημώσει στο παρελθόν. Έξτρα μπόνους η ενδονοσοκομειακή διασπορά στους πλέον ευπαθείς (ογκολογικούς, ανοσοκατεσταλμένους, κτλ).
- η επιστράτευση του ιδιώτη συναδέλφου που πρόσφερε υπηρεσίες πρωτοβάθμιας στην γειτονιά και τώρα λείπει – ενώ τα νοσοκομεία είναι απλησίαστα – που έγινε αυθαίρετα, χωρίς κριτήριο, με ύπουλο κοινωνικό αυτοματισμό από τα πετσωμένα ΜΜΕ, με αυταρχισμό και απαράδεκτες στρατόκαυλες συμπεριφορές από τις διοικήσεις σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και ατελώς εμβολιασμένων γιατί για έναν ολόκληρο μήνα “δεν ήταν προτεραιότητα” οι ιδιώτες και τώρα ένας 40χρονος παλεύει για την ζωή του στην ΜΕΘ. Αλλά προς Θεού, μην προσλάβετε προσωπικό στα νοσοκομεία παρότι λείπανε κάτι χιλιάδες κόσμου και προ πανδημίας. Αλλά προς Θεού, μην ζορίσετε τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές που ανήκουν πλέον στο διεθνές κεφάλαιο της #CVCετίας που συνεχίζετε με μεγαλύτερη ένταση από τους προηγούμενους να πριμοδοτείτε.
- η κολχικίνη που πήρε επίσημη ένδειξη από τον ΕΟΦ πριν καν ολοκληρωθεί το trial και που όταν ολοκληρώθηκε πήγε άπατο κουβά – τάχα μου επειδή έσκουζαν κάτι αντιπολιτευόμενοι ΨΕΚΟenablers.
- τα self tests χωρίς κανένα εχέγγυο ειλικρίνειας που θα λειτουργήσουν ως φύλλο συκής για το state of mind - εεε... ΜΕΘ #2, στο covid-free καλοκαιράκι μας και φέτος και καλό σας ψόφο εργαζόμενοι.
- και πόσα άλλα.. πραγματικά είναι ατέλειωτη η λίστα.
Ακαταδίωκτη η ΔΑΠ λοιμωξιολογίας λοιπόν που έναν χρόνο τώρα λειτουργεί ως ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ξεπλύματος ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ επιλογών, όπως τους καταγγέλλω δημόσια και επώνυμα τουλάχιστον από τον Σεπτέμβρη.
Γιατί; Όχι φυσικά γιατί έχουν φόβο οι λοιμωξιολόγοι – εξάλλου απλά γνωμοδοτούσαν. Ούτε γιατί κινδυνεύουν από το δικομανικό μένος του κάθε ΨΕΚΟσυνήγορου και συν αυτώ βλαμμένων όπως δολίως και εναγωνίως προσπαθούν σήμερα να περάσουν τα πετσωμένα ΜΜΕ – αν ήταν έτσι, σόρρυ φιλαράκια προηγούμαστε μερικοί που έχουμε δεχθεί ΗΔΗ την επίθεσή τους χωρίς την “αίγλη” και την “προστασία” που απολαμβάνετε εσείς. Όχι, ακαταδίωκτο γιατί σημαίνει και “ανεξέταστο”. Αλλιώς, όταν θα αρχίσουν οι ερωτήσεις, κάποιοι θα εξηγήσουν τον ρόλο των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ πιέσεων και αποφάσεων και πως αυτοί ήταν το περιτύλιγμα και μόνο. Και τότε οι εγκληματικές αμέλειες σε βαθμό κακουργήματος των πολιτικών και των διορισμένων τους τσουτσεκο-φιλαράκων θα είναι γυμνές στα μάτια όλων, χωρίς το περιτύλιγμα.
Να γιατί το ακαταδίωκτο.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
ΥΓ: φωτογραφικο παράδειγμα εμπλοκής γραναζιών μηχανισμου.
Μπορεί να είναι κοντινή λήψη

Gerasimos Grammatikopoulos