ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Λένε,,,


Λένε, πως πρέπει να πηγαίνουν στο λύκειο μόνο τα παιδιά που μπορούν να περάσουν 2 φορές από τράπεζα θεμάτων δηλαδή από πανελλαδικές εξετάσεις στην Α’ και Β’ λυκείου! Τα υπόλοιπα παιδιά θα βγαίνουν στην ανήλικη εργασία από τα 15!

Λένε
πως πρέπει να περιοριστεί ο αριθμός των εισακτέων στα πανεπιστήμια και στα τεχνολογικά ιδρύματα, για να τροφοδοτήσουν τα ιδιωτικά ΙΕΚ!
Λένε, πως όποια οικονομικά προβλήματα κι αν αντιμετωπίζουν οι φοιτητές, αν δεν παίρνουν έγκαιρα το πτυχίο θα πετιούνται έξω από τις σχολές!
Λένε πως θα φτιάξουν μια αστυνομία στα πανεπιστήμια, γιατί προβλέπουν τις αναταραχές που θα προκαλέσει η άθλια πολιτική τους και τρέμουν ένα νέο Πολυτεχνείο!
Δήθεν νοιάζονται για τα παιδιά του λαού, έχοντας αφήσει τα σχολεία, ερείπια, χωρίς εκπαιδευτικούς και ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ πως όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά είναι οικογενειακά, κοινωνικά και οικονομικά! Τώρα θα τους φορτώσουν κι άλλο άγχος και ψυχολογικά προβλήματα!
Είναι σίγουρο πως το 70% των παιδιών θα σταματήσει το λύκειο και το 60% των φοιτητών το πανεπιστήμιο! Θα σπουδάζουν μόνο οι έχοντες χρήμα! Οι υπόλοιποι θα πρέπει να διαχειριστούν έναν αδίστακτο εργοδότη από τα 15 τους και να ταΐσουν τους ιδιώτες και τις τράπεζες με φοιτητικά δάνεια!
Ο καπιταλισμός στα καλύτερα του, αφού στηρίζει την βαρβαρότητα, την αμορφωσιά, την ανέχεια και την απανθρωπιά!
Η δωρεάν παιδεία για όλους ήταν έργο του σοσιαλισμού!
Να μείνουν στα χαρτιά τα σχέδια που έχουν για τη νεολαία και το μέλλον αυτής της χώρας!
Σκλάβους τα παιδιά μας ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ στον 21ο αι!