ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

#SyrizaXeftiles Συνέχεια:-ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΟΡΜΠΑΝ κλπ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΑΣ ?!!



Με τον Γκαί­μπελς και τον Με­τα­ξά ξε­φτί­λες «πρώην»


Στην αρχή της ζωής τους ήταν με τους κομ­μου­νι­στές, λένε. Δυο, τρία φεγ­γά­ρια, άντε πέντε (μια μούν­τζα). Μετά χαί­ρο­νταν με τον Ρή­γκαν και τη Θά­τσερ για την πτώση του τεί­χους του Βε­ρο­λί­νου. 
Με την διά­λυ­ση της Σο­βιε­τι­κής Ένω­σης απο­φάν­θη­καν περί του τέ­λους των… ιδε­ο­λο­γιών. 
Με το που θε­ώ­ρη­σαν πως μπά­τα­ρε το κα­ρά­βι πή­δη­ξαν ως πο­ντί­κια στο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ. Τον στη­ρί­ζουν ακόμη στο ξε­πού­λη­μα των πά­ντων, στην κα­τα­βα­ρά­θρω­ση κάθε έν­νοιας αξιο­πρέ­πειας, ήθους και αξιών. Είναι οι «πρώην». Ο πλή­ρης ξε­πε­σμός του αν­θρώ­πι­νου εί­δους. Η επι­το­μή της ανα­ξιο­πρέ­πειας και της αή­θειας. Τα κω­λό­παι­δα των 60 και 70 χρό­νων. 
Οι άθλιοι! 
«Ήμουν κι εγώ στην ΚΝΕ» δη­λώ­νουν οι ξε­τσί­πω­τοι. Κι αγκα­λιά με τους ακρο­δε­ξιούς των ΑΝΕΛ τόσα χρό­νια. 
Και να χο­ρεύ­ει ο υπουρ­γός τους των εξω­τε­ρι­κών στο ΝΑΤΟ, ωσάν ευ­νου­χι­σμέ­νο γιου­σου­φά­κι, στο ρυθμό του «Εμείς εί­μα­στε ο κό­σμος…». 
Με τον πρέ­σβη της φα­σι­στι­κο­ποί­η­σης της Ου­κρα­νί­ας Πάιατ να αλω­νί­ζει τη χώρα και να δια­φε­ντεύ­ει τις τύχες μας. 
Με τις αμε­ρι­κα­νο­να­τοϊ­κές βά­σεις να φυ­τρώ­νουν σαν ρα­πα­νά­κια. 
Προ­χθές, ανή­με­ρα της Με­γά­λης Αντι­φα­σι­στι­κής Νίκης, γιόρ­τα­σαν την πτώση του γκαι­μπε­λί­στι­κου «σι­δη­ρού πα­ρα­πε­τά­σμα­τος».

Και σή­με­ρα το προ­ε­κλο­γι­κό σποτ με τον Με­τα­ξά! Έτσι είναι: Ο φυ­σι­κός εκ­φα­σι­σμός της οπορ­του­νι­στι­κής αλη­τεί­ας.

Λίγο ακόμη αν ζή­σε­τε αλη­τά­μπου­ρες «πρώην» θα καίτε βι­βλία και θα φουρ­νί­ζε­τε αν­θρώ­πους!