ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

#ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το "μεροκάματο" των Μισθοφόρων - Δολοφόνων του Πολέμου



Thesska Katerina:

Τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε εγκώμια σε στήλες εφημερίδων για "εθελοντές" μισθοφόρους που πάνε να πολεμήσουν στην Ουκρανία. 
Λίγο πολύ τους παρουσιάζουν ως ήρωες πολέμου.
 Ο μισθός τους είναι 60.000 ευρώ! 
Μπορεί η Ουκρανία να πληρώνει τέτοια ποσά για 16.000 κοπρόσκυλα που πήγαν εκεί να σφάζουν τους ίδιους τους Ουκρανούς;
Ξέρετε πολλούς ήρωες, εθελοντές, ακτιβιστές, αγωνιστές των δικαιωμάτων, να πληρώνονται 2000 ευρώ τη μέρα για να είναι "ήρωες"; 
Εγώ ξέρω οι αληθινοί ήρωες δίνουν και τη ζωή τους αμισθί.

Όλοι αυτοί οι πληρωμένοι δολοφόνοι από διάφορες χώρες, "βετεράνοι πολέμων" προέρχονται από ομάδες παραστρατιωτικών και ακροδεξιών, που εμφανίζονται ως «εθελοντές» και τα δυτικά ΜΜΕ τους ηρωποιούν! 
Είναι κοινοί εγκληματίες, υμνητές του ναζισμού, με εμπειρία στο μακέλεμα λαών.

Στις χώρες που έγινε η Αραβική Άνοιξη, που έφερε βαρύ χειμώνα στους λαούς της Μέσης Ανατολής, πήγαν αυτοί οι ΝΑΤΟικοι μισθοφόροι ως απελευθερωτές των λαών που "καταπιέζονταν", προέβησαν σε μαζικές δολοφονίες αμάχων για ασήμαντους λόγους, λεηλάτησαν σπίτια και αρχαιολογικούς χώρους.

Στη Μαριούπολη οι ναζιστικές ορδές του ουκρανικού στρατού (που βρίσκονται εκεί για να προστατεύσουν υποτίθεται τους αμάχους) λεηλατούν τα σπίτια των Ουκρανών και όποιον αντιστέκεται τον σκοτώνουν. 
Χρησιμοποιούν όποιον έμεινε στην πόλη ως ασπίδα και σκοτώνουν όποιον προσπαθεί να διαφύγει.
Ο επικεφαλής των διαπραγματεύσεων της Ουκρανίας είναι ένας πρώην μισθοφόρους πολέμου που πολέμησε στη Γεωργία.

Η Ρωσία του επίσης φασίστα Πούτιν (φανατικός οπαδός Ρώσων ιδεολόγων ναζιστών) χρησιμοποιεί μισθοφόρους.
 Έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι αυτοί οι μισθοφόροι της Ρωσίας μπούκαραν στην Ουκρανία για να την αποναζιστικοποιήσουν; 
Η Ρωσία να αποναζιστικοποιήσει πρώτα τη δική της κυβέρνηση και μετά να ασχοληθεί με τους άλλους.

Ο επικεφαλής της Ρωσίας στις διαπραγματεύσεις (Μεντίσκι) είναι ένας ακραίος εθνικιστής ο οποίος απαίτησε την απομάκρυνση της σωρού του Λένιν από το Μαυσωλείο και κάποια χρόνια πριν διέταξε την εκταφή πτωμάτων των "σταλινικών εκκαθάρισεων", αλλά προς μεγάλη του απογοήτευση τα πτώματα ήταν στρατιώτες του κόκκινου στρατού που σκοτώθηκαν από Φινλανδούς στον Β ΠΠ....

Και τώρα πάμε στη "δική μας" Χρυσή Αυγή. 
Η οποία τηρεί στάση ουδετερότητας. 
Ποια από τις δύο φασιστικές κυβερνήσεις να διαλέξει; 
Παρότι το Ταγμα Αζοφ και ο Δεξιός Τομέας είναι ιδεολογικά αδέλφια της Χρυσής Αυγής, αυτή κυρίως γέρνει προς τον Πούτιν γιατί από εκεί τα παίρνει:
    "Μιλώντας το 2016 στο Eurozine και τον Κώστα Ζαφειρόπουλο, ο Αντρέ Ταρασένκο, τότε αρχηγός του Δεξιού Τομέα, του ουκρανικού ακροδεξιού κόμματος, ερωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τις σχέσεις του κόμματος με τη Χρυσή Αυγή. 
«Είχαμε κάποια επαφή στο παρελθόν», είπε, «όμως τη διακόψαμε, επειδή είναι με το μέρος του Πούτιν, που χρηματοδοτεί τα περισσότερα ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, όπως εκείνο της Λεπέν».
Συμπέρασμα: η Χρυσή Αυγή δεν διέκοψε τις σχέσεις της γιατί ο Δεξιός Τομέας είχε κάνει εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων ομογενών (που είχε κάνει και οι Έλληνες φασίστες σήμερα"κλαίνε"), 
      αλλά γιατί έπαιρνε δάνεια από τον Πούτιν.

Έτσι λοιπόν τα ακροδεξιά μορφώματα σε όλο τον κόσμο αποδεικνύονται χρήσιμα εργαλεία για όποιον θέλει να εισβάλει σε μια χώρα.  
Όλες οι επεμβάσεις του ΝΑΤΟ τα προηγούμενα χρόνια έγιναν με αφορμή εθνοκάθαρσεις, καταπιεστικές κυβερνήσεις, μειονότητες κλπ. Με το ίδιο πρόσχημα εισέβαλε τώρα η Ρωσία.
Κρύβουν και οι δύο πλευρές όμως τη βασική αιτία: 
το μοίρασμα του ορυκτού πλούτου, της Ενέργειας.

Τα αποδεδειγμένα εγκλήματα των ναζιστών στην ανατολική Ουκρανία τα προηγούμενα χρόνια ήταν βούτυρο στο ψωμί του Πούτιν για να δικαιολογήσει την εισβολή.
Οι αναλυτές κάνουν λόγο για το πρώτο βήμα ενός Γ ΠΠ. 

Η σωστή πλευρά της Ιστορίας σε αυτόν τον πόλεμο για τον ελληνικό λαό και για τους λαούς όλου του κόσμου είναι
να αγωνιστούν ενάντια στον εθνικισμό-φασισμό και τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες των μπουρζουάδων.

ΥΓ: Ένα μήνα πριν η παράνομη εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη στα γραφεία της, υπό το κάλυμμα του Ιερού Λόχου, συζήτηση με θέμα "την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου μας"! 

Βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το πώς στρώνουν το έδαφος για την αποσταθεροποίηση μιας περιοχής με την αναβίωση του εθνικισμού.

https://www.facebook.com/DionGiatrelou/posts/168700122166370?comment_id=168876205482095