ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΠΕΡΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ...ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ


Περί θωράκισης 1η Παρέμβαση: 
Στον ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) πρόεδρος είναι ένας οικονομολόγος της Βοστώνης (εδώ μου κάνει εντύπωση η πληροφορία αυτή).

Αυτοί λοιπόν οι έγκριτοι "επιστήμονες" αποφάσισαν ότι ο κορονοιός δεν κολλάει με την θεία κοινωνία, οπότε οι πιστοί σε μια εκκλησία ΑΦΟΒΑ μπορείτε να γλείφετε το ίδιο κουτάλι (εδώ έβαλε το χέρι της η εκκλησία).
***
Όμως οι πιστοί την ίδια ώρα πρέπει να προσέχουν να μην γλείφουν τίποτα άλλο γιατί ο ιός μεταδίδεται από τα πάντα πλην της μετάληψης.

Ο κορονοιός μεταδίδεται μέσω και του καρναβαλιού που είναι ειδωλολατρικό έθιμο για αυτό και ακυρώθηκαν όλα, αντιθέτως δε μεταδίδεται μέσω χριστιανικού εθίμου, παρότι έχει φοβερή μεταδοτικότητα.

Στις μουσουλμανικές χώρες που τις θεωρούμε μπασκλασαρία και υπό, απαγορεύτηκε το προσκύνημα και οι θρησκευτικές συγκεντρώσεις. Εδώ όμως έχουμε ισχυρό θεό και ΕΟΔΥ, οπότε είμαστε στα πρόθυρα αναμετρήσεων δύο μεγάλων θεών για το ποιος θα επικρατήσει επί του κορονοιού.

Ο ΕΟΔΥ, αυτοί οι έγκριτοι επιστήμονες όπως σας έλεγα, νωρίτερα είχαν αποφανθεί με στόμφο ότι ο 66χρονος προσκυνητής που ταξίδεψε στο Ισραήλ δεν αποτελεί ύποπτο κρούσμα (εδώ έβαλε το χέρι του το Ισραήλ) γιατί το Ισραήλ λέει δεν αποτελεί χώρα υψηλού κινδύνου (αποτελεί όμως κίνδυνο για τους Παλαιστίνιους).
Επέμενε ο ΕΟΔΥ, να μην σταλεί δείγμα στο Ινστιτούτο Παστέρ.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί Αμαλιάδας επικοινωνούσαν με τους έγκριτους του ΕΟΔΥ κι αυτοί επίμονα αρνούνταν να αποσταλεί δείγμα του 66χρονου (εδώ ο θεός να βάλει το χέρι του να μας φυλάει από τέτοιους επιστήμονες σαν του ΕΟΔΥ!)

Τελικά το γκρουπ που πήγε στο Ισραήλ δεν είχε το θεό του και νόσησε όλο από τον κορονοιό, αν όμως επέλεγε να κοινωνήσει σε μια τοπική εκκλησία αντί να τρέχει για θρησκευτικό τουρισμό (εδώ ο θεός τους τιμώρησε), τώρα δε θα ήταν κανείς τους άρρωστος (σύμφωνα με τα θεία και τον ΕΟΔΥ) και μεις θα χαμε το κεφαλάκι μας ήσυχο.

Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά άθεοι;

Thesska Katerina

Περί θωράκισης 2η Παρέμβαση: 
O Γιατρός
-Gerasimos Grammatikopoulos:
Ο ΕΟΔΥ δινει υπευθυνες ιατρικες οδηγιες για την μεταδοση ; 
Αν ισχυει κιολας αυτο που ειπε θεραπων ιατρος για το 9ο περιστατικο 
-πως ζητουσαν επιμονα να στειλουν δειγμα και ο ΕΟΔΥ ελεγε πως δεν χρειαζεται...
και δεν εχω λογο να μην τον πιστεψω, ε τοτε...
ΝΑ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ! 
Κατοσταρα θα φαμε και double score... Μπραβο μας!
(...)
Απο την Πεμπτη ειχαν ειδοποιηθει για πιθανα υποπτα περιστατικα και ελεγαν "μπα μωρε, οχι... δεν ειναι".

***

ΕΟΔΥ: Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται με την θεία κοινωνία:


Και εχει και συνεχεια..:
Tο thebest πήρε τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ και μας είπαν ότι μπορούμε να κοινωνήσουμε άφοβα!





O Γιατρός
Gerasimos Grammatikopoulos
7/3/2020 · 
Πριν δεκα μερες εγραφα:
"...Και επαγωγικα σκεφτομαι, ερχεται και Πασχα σε ~40 μερουλες που απο και κλειεται να εχει σφυριξει ληξη συναγερμου... ο επιταφιος και οι εκκλησιες της μεγαλης εβδομαδας δεν ειναι συνωστισμος και δη σε κλειστο χωρο; Για οποιον δε ειναι τοσο θρασυς που εχοντας συμπτωματα δεχθει και το κοινο κουταλακι της κοινωνιας... εμ σορρυ, αλλα οχι: μην μπλεκουμε επιστημη και πιστη, ειναι σαν το λαδι και το νερο - δεν ανακατευονται."
Καποιοι τοτε μου την επεσαν, οτι ταχα βιαζομαι να εγειρω το ζητημα, οτι προκαλω τζαμπα ανησυχιες με σκοπο να πληξω την εκκλησια. 
Οχι, δεν εχω ιδεες μεγαλειου για να νομιζω οτι ειμαι τοσο σημαντικος, ημουν απλα σιγουρος οτι το ζητημα θα το βρισκαμε μπροστα μας. 
Και τωρα που το βρηκαμε;
Η επιστημη δεν εχει καμια δουλεια να ανακατευεται με την μεταφυσικη. 
Στον φυσικο κοσμο, το αλκοολουχο διαλυμα 17% δεν θα σταματησει τον ιο να μεταδοθει μεσω κοινων σκευων. 
Στον φυσικο κοσμο, μισοσκοτεινες αιθουσες, με κλειστα παραθυρα και γεματες πεπαλαιωμενο, πορωδες ξυλο ειναι πρωτης ταξεως ευκαιριες μεταδοσης. 
Αυτα λεει η επιστημη. 
Αραγε οι συναδελφοι, μεγαλυτερης ή μικροτερης αιγλης, που βγηκαν να υποστηριξουν το αντιθετο χωρις ιχνος επιστημονικου λογισμου, χαιρονται που περιφερονται οι δηλωσεις τους απο φονταμενταλιστικη ιστοσελιδα σε ιστοσελιδα ως τοτεμ; 
Συμφωνουν με την καταχρηση του "επιχειρηματος εξ αυθεντιας" στην επιστημη τους και δη, να ειναι οι ιδιοι το "επιχειρημα" αυτο; 
Προσωπικα θα ντρεπομουν...
Και ξερω το επιχειρημα που σκεφτεστε πολλοι:
 "αφου εκεινος πιστευει, εσενα τι σε κοφτει τι θα κανει;" 
Μα απο την αρχη σας λεω πως δεν με κοφτει η ατομικη προστασια. 
Απο την αρχη σας λεω πως πρεπει να σκεφτομαστε αλτρουϊστικά αν εχουμε την παραμικρη ελπιδα να καθυστερησουμε την εξαπλωση του ιου τοσο οσο να αντεξει τον επιπλεον φορτο το - ηδη διαλυμενο - ΕΣΥ.
 Με εναν ιο υψηλης μεταδοτικοτητας και μακρας επωασης κατα την διαρκεια της οποιας μεταδιδεται σιωπηρα, το θεμα μου δεν ειναι αν θα αρρωστησει ο ιδιος ο πιστος αλλα σε ποσους ακομα θα το μεταδωσει πριν εμφανιστουν τα συμπτωματα στον ιδιο και θεσει εαυτον σε καραντινα. 
Προκειται για το ιδιο ακριβως σκεπτικο βασει του οποιου συμφωνησα με την ματαιωση των καρναβαλικων εκδηλωσεων και ακομα περισσοτερο τον συνωστισμο σε κλαμπ και κεντρα διασκεδασης. 
Αν νοιαζεστε για τον εαυτο σας, νοιαστειτε πρωτα για τους συνανθρωπους σας, φοβηθειτε μηπως τους κολλησετε εν αγνοια σας και παρτε τα καταλληλα μετρα για αυτο.
Δεν ειναι θεμα πιστης ή αθεϊας ή αγνωστικισμου. 
Οπως δεν ηταν θεμα "καρναβαλικης θερμης" ή αντικαρναβαλικης διαθεσης και μουσικων προτιμησεων. Ξερω πως γινομαι δυσαρεστος σε πολλους, αλλα η δημοφιλια μιας αποψης δεν μπορει να κρινει την ορθοτητα ή μη αυτης οταν μιλαμε για επιστημη.
 Στο κατω-κατω αν σφαλω και υπερβαλλω, απλα καποιοι θα χασουν καποιες λειτουργιες:
 λετε να θυμωσει ο Θεος για αυτο; 
Αν ομως εχω δικιο, θα ρισκαρουμε την καταρρευση του ΕΣΥ, και τοτε θα πεθανει αθωος κοσμος και οχι μονο απο COVID-19 αλλα και το τροχαιο με την μηχανη που δεν θα βρισκει κλινη ΜΕΘ
.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ, ΝΟΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ
************************ 




ΟΕΝΓΕ

Για τις δημόσιες δηλώσεις κάποιων γιατρών για τον κορονοϊό

Σε ανακοίνωσή της για δημόσιες δηλώσεις κάποιων γιατρών για τον κορονοϊό, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), «εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για δημόσιες δηλώσεις κάποιων γιατρών που με απαράδεκτο τρόπο υποτάσσουν την επιστημονική αλήθεια στις προσωπικές θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, χρησιμοποιώντας έτσι αδόκιμα τους επιστημονικούς τους τίτλους για να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη  για σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας».
«Όπως έχει ήδη τονιστεί», συνεχίζει η ανακοίνωση, «η μετάδοση των τρεχουσών εποχικών ιώσεων αναπνευστικού (κορονοϊού και γρίπης) γίνεται με σταγονίδια που εκπέμπονται από τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα και τη μύτη πασχόντων.  Γι' αυτό συνιστώνται τα αναγκαία προφυλακτικά μέτρα. Οι συστάσεις αυτές φυσικά και δεν περιλαμβάνουν εξαιρέσεις για λόγους θρησκευτικούς, μυστηριακούς ή μεταφυσικούς».
Όπως υποστηρίζει η ΟΕΝΓΕ, «είναι απαράδεκτο να σιωπούν για τέτοιες αντιεπιστημονικές δηλώσεις τόσο η ηγεσία του αρμόδιου κρατικού οργανισμού (ΕΟΔΥ), όσο και η ηγεσία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ)». 
«Οι νοσοκομειακοί γιατροί της χώρας», καταλήγει η ΟΕΝΓΕ, «είμαστε στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της υγείας του λαού και σε ότι αφορά την άσκηση της ιατρικής και σε ότι αφορά την αγωνιστική διεκδίκηση αποκλειστικά δημόσιας, απολύτως δωρεάν, καθολικής, ισότιμης περίθαλψης.
Θα είμαστε και στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της επιστημονικής αλήθειας ενάντια στη μεταφυσική και στον κάθε προέλευσης σκοταδισμό».