ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Στο Φόρουμ των Δελφών θα σχεδιάσουν το σφαγιασμό του λαού:









«Στο Φόρουμ των Δελφών θα σχεδιάσουν το σφαγιασμό των εναπομεινάντων δικαιωμάτων των φτωχών λαϊκών στρωμάτων». Αυτό τονίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Δελφών, καθώς από τις 2 έως τις 5 Μάρτη θα πραγματοποιηθεί στους Δελφούς το 2ο Οικονομικό Φόρουμ που συνδιοργανώνει ο Δήμος Δελφών με «μεγάλη χαρά και περηφάνια, ανεβάζοντας έτσι τους Δελφούς στο ύψος του Νταβός» όπως είπε ο δήμαρχος. Για το λόγο αυτό η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων ψήφισαν να βγούνε από τα ταμεία του δήμου 6.500 ευρώ για τη φιλοξενία των συνέδρων.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα, μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε ως εξής:
«Καλά κάνετε και αισθάνεστε περήφανος κ. δήμαρχε που ο δήμος είναι συνδιοργανωτής στο Φόρουμ και ακόμη καλύτερα να αισθάνεστε που δίνει ο δήμος 6.500 ευρώ για τη φιλοξενία των προσωπικοτήτων! 
Βλέπετε όλοι αυτοί είναι πένητες, φτωχοί, απόκληροι της κοινωνίας και πρέπει να συνδράμουμε γι' αυτό! Στο γεύμα θα πάνε με την κάρτα σίτισης και φεύγοντας θα πάρουν και το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης!

Για να σοβαρευτούμε. Θα βγάλουμε χρήματα των συμπολιτών μας για να φιλοξενήσουμε τα αφεντικά (τραπεζίτες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, μεγαλεμπόρους, στελέχη πολυεθνικών, καθηγητές Οικονομικών που διδάσκουν πως πρέπει να πεινάει ο λαός) αλλά και τους υπαλλήλους των αφεντικών, αυτούς που κάνουν τη βρώμικη δουλειά, που νομοθετούν τη φτώχεια και την πείνα;
Διαβάζοντας μερικά από τα θέματα και το πρόγραμμα εργασιών, τα σημειώνουμε για να αντιληφθούν οι δημότες πού θα πάνε τα δικά τους χρήματα. Αυτά που βρέξει χιονίσει παίρνει ο δήμος είτε ως δημοτικά τέλη από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ είτε ως ανταποδοτικά. Θέματα είναι: 
"Οι νέες στρατηγικές για την Οικονομική Ανάπτυξη και  τη δημιουργία πλούτου", "Η επιτάχυνση των Μεταρρυθμίσεων, οι νέες στρατηγικές ισορροπίες στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και οι εντάσεις στην περιοχή", "Ο κλάδος της Ενέργειας στην περιοχή - οι προκλήσεις και οι προοπτικές", "Τα θέματα του Χρέους σε σχέση με την Ανάπτυξη".


Η δημοτική αρχή δεν τρέφει αυταπάτες ότι κάτι καλό θα βγάλει το φόρουμ. Το στηρίζει συνειδητά μιας και στηρίζει την πολιτική ΟΛΩΝ των εκάστοτε κυβερνώντων. Εξάλλου αυτό δείχνει και η συμμετοχή των αδελφωμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ, πιο πάνω "αντιπάλων", μπροστά στην παρουσία των μεγάλων "αφεντικών"!

Το ίδιο το φόρουμ, οι καλεσμένοι, οι χορηγοί, οι ομιλητές σε ένα συνηγορούν. Πώς θα συνεχιστεί η εκμετάλλευση σε βάρος του λαού, πώς θα εξαπλωθεί η φτώχεια, πώς θα τσακιστούν δικαιώματα, πώς και πόσο θα πληρώσουν τη "νύφη" οι εργαζόμενοι, οι μικροί επαγγελματίες, οι αγρότες, η νεολαία μας.

Ζητούμενο από όλη αυτή τη διαδικασία πόσα περισσότερα και με τι τρόπο θα βγάλει το μεγάλο κεφάλαιο».