ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Αυτός ο (Κος "Πήγασος") Διεκδικεί (και η δικαιοσύνη Τους,Επιβάλλει!!) να είναι στη ηγεσία του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας






Ότι έσπειρε o Συνδικαλιστής του δαχτυλιδιού, θα ther(os)ίσει.. "Πήγασος Φορτούνα (εν κρανίο) Γκέιμινγκ Α.Ε (στις πλάτες των εργαζομένων)..!
Η συνέχεια επεται καυτή...
Μη ξεχάσουμε να σε ψηφίσουμε...
Όλοι στο ΕΚΠ της 7:30...
Το ξεβράκωμα άρχισε...




****

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ

Συγκεντρώσεις στο Εργατικό Κέντρο σήμερα και την Κυριακή: Η νοθεία και η απάτη δεν θα περάσουν

Φωτό αρχείου
Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να περιφρουρήσουν τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, ώστε κανένας νόθος αντιπρόσωπος να μην πάρει μέρος στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν την Κυριακή 17 Ιούνη, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, απευθύνουν Σωματεία της Πάτρας.
Καλούν σε μαζική συμμετοχή σε συγκεντρώσεις το Σάββατο 16 Ιούνη στις 8.00 μ.μ. και την Κυριακή 17 Ιούνη στις 9.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο, σε αγώνα και μάχη για την υπεράσπιση των συλλογικών τους αποφάσεων.
Αναφέρουν συγκεκριμένα:
«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και άδικη απόφαση των δικαστηρίων, που αγνόησαν οφθαλμοφανή στοιχεία και έγγραφα για τις παρανομίες και νοθείες της ομάδας Νικολάου - Καραγεωργόπουλου στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Αγνόησαν προκλητικά την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων, του ανώτερου οργάνου του Εργατικού Κέντρου, που δεν νομιμοποίησαν τους νόθους και πλαστούς αντιπροσώπους.
Καλούμε σε επαγρύπνηση και διαρκή δράση όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τον Πατραϊκό λαό. Για την υπεράσπιση των συλλογικών μας αποφάσεων. Η νοθεία και η απάτη δεν θα περάσουν!
Όλοι και όλες το Σάββατο 16 Ιούνη 8.00 μ.μ. και την Κυριακή 17 Ιούνη 9.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
Υπερασπιζόμαστε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων του ΕΚΠ. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω! Κανένας νόθος δεν θα πάρει μέρος στις αρχαιρεσίες!
Έξω η νοθεία από τα Σωματεία και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας!».
Οι Διοικήσεις των Σωματείων:
1. Συνδικάτο Οικοδόμων Πάτρας.
2. Συνδικάτο Ποτών - Τροφίμων Ν. Αχαΐας.
3. Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Αχαΐας.
4. Συνδικάτο Τύπου - Χάρτου Ν. Αχαΐας.
5. Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου, Παράρτημα Ν. Αχαΐας.
6. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αχαΐας.
7. Συνδικάτο Φαρμακοϋπαλλήλων Ν. Αχαΐας.
8. Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας.