ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΟΥΝ☺ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ -ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ 2η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ!!


Ένα κτίριο φάντασμα,που έγινε στολίδι !
Ένα παραθαλάσσιο φιλέτο, στην περιοχή Ροίτικα Πατρών, μπαίνει και πάλι στη ζωή της πόλης.
Πρόκειται για την πάλαι ποτέ "Πατρινή Παιδική Εξοχή", η οποία λειτούργησε ως τέτοια από το 1930 μέχρι το 1960.

 Έκτοτε εγκαταλείφθηκε και για δεκαετίες παρέμενε κτίριο φάντασμα !
Η δημοτική Αρχή Πελετίδη προχώρησε στην ανακατασκευή του και σήμερα παραδόθηκε ΄΄του κουτιού΄΄.
Εκεί δημιουργήθηκε η δεύτερη ημερήσια παιδική κατασκήνωση του δήμου, όπου μαζί με αυτή που λειτουργεί στην Πλαζ, θα φιλοξενήσουν σε λίγες μέρες 1200 πατρινόπουλα. 

Αυτό το κτίριο – στολίδι ( το είχαν για κατεδάφιση) περιλαμβάνει : ιατρείο, τραπεζαρία, αίθουσα εκδηλώσεων, γήπεδα άμμου, χώρους πρασίνου κλπ.
Όλες οι εργασίες έγιναν από εργαζόμενους (μόνιμους και συμβασιούχους) του δήμου Πατρέων κι αυτό έδωσε την αφορμή στο δήμαρχο Κ.Πελετίδη να δηλώσει "γι αυτό επιμένουμε και διεκδικούμε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, διότι ο δήμος τούτη την περίοδο κατασκευάζει έργα σε όλη την πόλη χωρίς την ανάγκη των εργολάβων".
Θυμίζουμε ότι, πριν λίγες μέρες, ο δήμος προέβη σε εργασίες ανακαίνισης του Ρωμαικού Ωδείου, ενώ χθες ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του 3ου Γυμνασίου, που είχε καταστραφεί από το μεγάλο σεισμό του 2008 .
Όπως βλέπετε, οι πρώην ιθύνοντες, παρέδωσαν "χρυσάφι" στην πόλη κι ο Πελετίδης το΄κανε κάρβουνο !!








Συνέντευξη Τύπου με θέμα την κινητοποίηση που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή, παραχώρησαν χθες στα Ροΐτικα, στο χώρο που από φέτος θα λειτουργεί η δεύτερη ημερήσια κατασκήνωση του Δήμου Πατρέων, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροϊτίκων, Αργύρης Φιλιππόπουλος και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής, Ανδρέας Αντωνόπουλος.



Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Αθανασόπουλο και τους διαμερισματικούς συμβούλους του Κεντρικού Διαμερίσματος, περιόδευσαν σήμερα το πρωί στη λαϊκή αγορά των Προσφυγικών μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό.




ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
20:00 15/6/18
ΤΩΡΑ
Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης: «Προχθές η κυβέρνηση έκοψε ενάμιση μισθό από τους εργαζόμενους και μιάμιση σύνταξη από τους συνταξιούχους. Από τον άλλο χρόνο, με τα νέα φορολογικά μέτρα, θα κόψουν κι άλλο μισθό από τους εργαζόμενους.
Με οργανωμένο αγώνα αντίστασης, ο λαός μπορεί να διώξει αυτούς που του έχουν κάτσει στο σβέρκο.
Αυτοί έχουν τα εκατομμύρια, εμείς όμως είμαστε εκατομμύρια και θα τους νικήσουμε».


Ο Δήμαρχος καλεί το λαό, από τις περιοχές που περνά η πορεία που ξεκίνησε από τις Εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα, να παραβρεθεί την Κυριακή στο Νότιο Πάρκο, στη μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση: «Κανείς να μην λείψει από τον ωραίο αγώνα που δίνουμε
για τη ζωή της οικογένειάς μας, των παιδιών μας», τονίζει και επαναλαμβάνει καθ όλη τη διάρκεια της πορείας.
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ έκανε μετάδοση live.
Πορεία κατά της ανεργίας:

ΤΩΡΑ

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, με τη βροχή να εξακολουθεί να πέφτει, οι διαδηλωτές, έχοντας ψηλό αγωνιστικό φρόνημα, συνεχίζουν και στις δύο πορείες, ενώ ενσωματώνονται σ αυτές όλο και περισσότερα άτομα, από τα σημεία που διέρχονται οι διαδηλωτές. 

Υπενθυμίζεται ότι η μία ξεκίνησε απο τις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα και η άλλη, απο την πλατεία Ντε Μιράντα, μπροστά από το στάδιο της Παναχαϊκής.
Βασικό σύνθημα: "Δουλεια για όλους, δουλειά με δικαιώματα - Κάτω τα χέρια από την λαϊκή περιουσία". 

Το αγωνιστικό διήμερο, θα κορυφωθεί στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, στο Νότιο Πάρκο με συγκέντρωση, ομιλία του Δημάρχου και λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Γιατί όπως λέει κι ο Δήμαρχος: "Ναι θα έχουμε συναυλία γιατί εμείς φωνάζουμε, αγωνιζόμαστε και διασκεδάζουμε".