ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Συλλήψεις Μελών Ειρήνης:Τα διαπιστευτήρια Τσίπρα σε ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ?!!

Καλέ μου οπαδέ του ΣυΡιζΑ 
εγκρίνεις το βρόμικο ρόλο του Ηγέτη σου ;; 

«Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που κρατά τη σημαία του ΝΑΤΟ στην περιοχή ψηλά, δεν μπορεί να ανεχτεί αγωνιστικές εκδηλώσεις ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ, ενάντια στη συμμετοχή της χώρας μας στη σφαγή των λαών για τα κέρδη των μονοπωλίων», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ με την οποία καταγγέλλει τις συλλήψεις από την αστυνομία μελών της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό του νησιού τη χθεσινοβραδινή προσαγωγή στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου μελών της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης. Ανάμεσά τους η πρόεδρός της, Ρούλα Στεφανάκη, και δύο δημοτικοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που κρατά τη σημαία του ΝΑΤΟ στην περιοχή ψηλά, δεν μπορεί να ανεχτεί αγωνιστικές εκδηλώσεις ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ, ενάντια στη συμμετοχή της χώρας μας στη σφαγή των λαών για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν ανέχεται ούτε και συνθήματα σε τοίχους, όπως αυτά της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης. Προκειμένου να προστατέψει τους στρατηγικούς της εταίρους που "διαφυλάσσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα και την ασφάλεια της χώρας", που "αποτρέπουν τις μεταναστευτικές ροές", δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μορφής καταστολή κι εκφοβισμό, να προσπαθεί να ποινικοποιήσει την πολιτική δράση.

Η κυβέρνηση έχει διαλέξει μετερίζι, αυτό των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών. 


Καλούμε το λαό να παλέψει από τη σκοπιά των δικών του συμφερόντων:

Να οργανώσει την πάλη του ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας.

Να απαιτήσει καμιά αμφισβήτηση - αλλαγή συνόρων.

Να κλείσουν οι βάσεις.

Έξω το πολεμοκάπηλο ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.

Έξω τώρα από τις λυκοσυμμαχίες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Να βάλει σε προτεραιότητα στην πάλη του την αλληλεγγύη των λαών, να δυναμώσει την αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες
».


Μοίρασέ Το