ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

“Παλιά τους Τέχνη, κόσκινο...”


,,Οι συνταξιούχοι θυμούνται πολύ καλά το ρόλο τους πριν λίγο καιρό όταν ήταν υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ,,



Απάντηση στο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας «iskra» δίνει ο Δήμος Κουμπούρης πρόεδρος της ομοσπονδίας ΙΚΑ - ΕΤΜ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και συντονιστής της ΣΕΑ των συνταξιουχικών οργανώσεων.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα της «Iskra» ισχυρίζεται ότι η πανελλαδική κινητοποίηση των συνταξιούχων θα ήταν πιο αποτελεσματική εάν γινόταν την ημέρα της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας μαζί με τις απεργιακές συγκεντρώσεις των εργαζομένων και προσθέτει: «Μάθαμε ότι συνδικαλιστές του κινήματος των συνταξιούχων έκαναν αυτή την πρόταση στο συντονιστικό των συνταξιούχων, αλλά την αρνήθηκε το ΠΑΜΕ (!!!)».

Η απάντηση του Δ. Κουμπούρη έχει ως εξής:

«“Παλιά τους τέχνη, κόσκινο...”

Τις τελευταίες μέρες συνάδελφοι μάς ενημέρωσαν, ότι διακινείται ηλεκτρονικά ένα -στην κυριολεξία- βρώμικο δημοσίευμα, με ψέμματα για την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων σε σχέση με τη διοργάνωση της μεγάλης πανελλαδικής πανσυνταξιουχικής συγκέντρωσης την 15/12/17.

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα "iskra" (ηλεκτρονική εφημερίδα της ΛΑΕ), με την ανώνυμη υπογραφή Μ.Ι., δημοσιεύεται άρθρο με τον τίτλο “Προς το ΠΑΜΕ” που με απάτη κατασκευάζει ένα ευφάνταστο σενάριο κι απ’ ότι διαπιστώνουμε έχει έναν ενδόμυχο, αλλά και φιλόδοξο στόχο. 
Δηλαδή, να εμφανίσει αντιπαραθετικά τη Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιούχων με το ΠΑΜΕ, που εδώ και πολλά χρόνια έχει πρωτοστατήσει στην ίδρυσή της, που συμμετέχει και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το συνταξιουχικό κίνημα!

Το να απαντήσουμε σε όσα ο αρθρογράφος βγάζει από την... κοιλιά του δεν το θεωρούμε σοβαρό. 
Όλα αυτά τα ψέματα γράφονται μόνο για να στηριχθούν οι γνωστές τους επιθέσεις και η εμμονή τους ενάντια στο ΠΑΜΕ.
Να είναι σίγουροι όμως ότι το συνταξιουχικό κίνημα έχει χαράξει τον αγωνιστικό του δρόμο και δεν θα γίνει ουρά των συμβιβασμένων εργοδοτοκυβερνητικών ηγεσιών.
Επισημαίνουμε, ότι οι τακτικές τους είναι πλέον γνωστές και δεν θα μένουν αναπάντητες. 
Δεν είμαστε στη χώρα των λωτοφάγων. Οι συνταξιούχοι θυμούνται πολύ καλά το ρόλο τους πριν λίγο καιρό όταν ήταν υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».