ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

,,τα Χρυσαύγουλα υπηρετώντας το αθλητικό ιδεώδες,,

,,οδηγός και συνοδός του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου,,

Ένας 37χρονος υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α΄ Αθήνας,
 μετακλητός υπάλληλος του πολιτικού μορφώματος στη Βουλή των Ελλήνων, οδηγός και συνοδός του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου, αρχισυνδεσμίτης των οπαδών της θύρας 7 του Ολυμπιακού, 
είναι ανάμεσα στους εννέα συλληφθέντες χούλιγκαν της «ενέδρας» που στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά από αγώνα βόλεϊ με τον Εθνικό Πειραιώς στο κλειστό γήπεδο του Μετς στο Παγκράτι.
Ας καμαρώνουν όσοι στήριξαν με την ψήφο τους αυτά τα καθάρματα, αυτούς τους τραμπούκους, αυτούς τους χούλιγκανς!
*********

Τα Χρυσαύγουλα στην υπηρεσία του Αθλητισμού και του Πολιτισμού! 
Τα Χρυσαύγουλα πρωτοπορούν και πάλι παρά τις σε βάρος τους συκοφαντίες ότι κιότεψαν, κότεψαν και παραμένουν αδρανείς! 
Τα Χρυσαύγουλα όποτε βρουν την ευκαιρία προσπαθούν να φάνε με το κοτοπουλίσιο ράμφος τους όποιον βρουν πιο αδύναμο από αυτούς!
Υψηλόβαθμο στέλεχος των Χρυσαύγουλων συνελήφθη κατά τη διάρκεια χουλιγκανισμών! 
Το Χρυσαύγουλο κοτόπουλο μαζί με άλλους παλικαράδες έστησαν ενέδρα σε αντίπαλους οπαδούς και δημιούργησαν σοβαρότατα επεισόδια, υπηρετώντας το αθλητικό ιδεώδες για να μην λένε κάποιοι ότι τα Χρυσαύγουλα υπηρετούν μόνο το φασιστικό ιδεώδες! 
Έθεσαν τον εαυτό τους δηλαδή και τα Χρυσαύγουλα
Αυτό βέβαια που πρέπει να ερευνηθεί από τις διωκτικές αρχές, εξαιτίας της παρουσίας του Χρυσαύγουλου στους χουλιγκανισμούς, είναι μήπως η επίθεση ήταν προγραμματισμένη να γίνει σε βάρος Πακιστανών μεταναστών αλλά εξαιτίας του ότι και οι φίλαθλοι στους οποίους επιτέθηκαν οι χούλιγκανς έχουν πράσινη σημαία, όπως πράσινη είναι και η σημαία του Πακιστάν, μπερδεύτηκαν και επιτέθηκαν σε φιλάθλους ενώ ήθελαν να επιτεθούν σε μετανάστες!
 Οι διωκτικές αρχές πρέπει να ερευνήσουν κι αυτό το ενδεχόμενο αφού τα Χρυσαύγουλα «εγέρθουτου» δεν φημίζονται για την αντίληψη και την ευφυΐα τους!
Αίμα, τιμή, τραμπουκισμοί! Αίμα, τιμή, χουλιγκανισμοί! Αίμα, τιμή, νεκροί μουσικοί! 
Ας καμαρώνουν όσοι στήριξαν με την ψήφο τους αυτά τα καθάρματα, αυτούς τους τραμπούκους, αυτούς τους χούλιγκανς!