ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Απίθανες ΡΑΠιές…



Πρέπει να διαθέτει κανείς απύθμενο θράσος (σαν της ΡΑΠ/ΣΥΡΙΖΑ, ας πούμε) ώστε να υπερασπίζεται από την Πάτρα (σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου) την Δούρου για τις φονικές πλημμύρες στη δυτική Αττική και, ταυτόχρονα, να καταγγέλλει τη δήμαρχο Μάνδρας για τους 22 νεκρούς, αποκαλώντας την ΄΄σούργελο΄΄ !
• Να λέει ο Δήμαρχος στο Συμβούλιο ότι η Πάτρα έχει ανάγκη από αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία οι υπηρεσίες κοστολογούν στα 100.000.000 ευρώ και η ΡΑΠ να απαντά ΄΄φταίει ο Πελετίδης που δεν έχουν γίνει ακόμα΄΄ !
• Να δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ότι έχουν καθαριστεί 25 χείμαρροι και ρέματα του δήμου και την επόμενη μέρα η ΡΑΠ να καταγγέλλει ότι δεν έχουν καθαριστεί.
• Να δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ ότι έχουν καθαριστεί 16.000 φρεάτια και την επόμενη μέρα η ΡΑΠ να καταγγέλλει την ΔΕΥΑΠ ότι δεν καθαρίζει τα φρεάτια.
• Να λέει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας ότι για αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις το Υπουργείο δεν δίνει ούτε ευρώ και η ΡΑΠ να απαντά ΄΄τρία πουλάκια κάθονταν…΄΄
• Να ζητάει ο Δήμαρχος να ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο να κηρυχθεί η παραλιακή έκταση από τη μαρίνα ως την Κανελλοπούλου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε να γίνουν άμεσες παρεμβάσεις στη μαρίνα και στην ακτή και να αποφευχθεί εμπλοκή Υπηρεσιών Κτηματικής, Λιμεναρχείου καθώς και χρονοβόροι διαγωνισμοί, αλλά η ΡΑΠ να ψηφίζει ΄΄αποχή΄΄ !
Κατά τα άλλα ΄΄ανησυχεί΄΄ η ΡΑΠ μήπως η Πάτρα γίνει Μάνδρα μέχρι να έρθει ο σοσιαλισμός…
Λες και δεν ξέρουμε πως σε συνθήκες σοσιαλισμού, αυτοί οι ΄΄αριστεροί΄΄ θα εξακολουθούν να κάνουν τους βαστάζους του συστήματος, σε ρόλο Μενσεβίκων…


Του 
22 Νοεμβρίου '17


Παρουσίαση κειμένου - φωτο: Viva La Revolucion